оферти | хотели | Ѕългари€ | транспорт | търсене | информаци€ | организации | форум | за нас  
“уризъм Ѕългари€
search
»нформаци€
“ърсене по ключова дума
“уризъм и настан€ване в
месец
година

ѕътешествие в Internet
ƒата: 2000-11-02

ѕредполагам, че всички вие, които с нетърпение очаквате новите статии на любими€ си портал и с интерес следите нашите рубрики, обичате да пътувате, общувате и печелите нови при€тели. — други думи, потребителите на Journey.bg са хора, които обожават авантюрите, изненадите и динамични€ начин на живот. ≈, ако сте такъв тип личност, несъмнено често сте в движение.

ѕътуването в чужбина е меропри€тие, което изисква сериозна подготовка. ¬ суетн€та преди заминаването тр€бва да се свършат толкова много неща, че често се случва да пропуснем н€кое от т€х. » все пак всичко е поправимо. јко например, сте забравили да си купите разговорник, ще ви предложим един сайт, който със сигурност ще свърши добра работа. » въпреки че често поради липсата на време пренебрегваме тази важна част от подготовката на пътуването, разчитайки на "езика на т€лото" и артистичните си способности, на познани€та по английски (който см€таме за "пенкилер") или на осигурени€ ни екскурзовод, аз ви съветвам да прегледате сайта, за да не изпадате в нелепи и комични ситуации. “ой предлага на всички, които пътуват в чужбина, страхотна възможност за нула време и без големи странични разходи да научат основните фрази и изрази, които се използват в различни страни. јко ви остане един или дори половин свободен ден преди отпътуването, седнете пред компютъра, влезте в мрежата и посетете следната изключително полезна страница Travel & Language.

—лед като изберете езика, който владеете и този, който искате да понаучите, пред вас се отвар€ нова страница, където са изброени н€колко категории - задължителен речник, числа, пазаруване, туризъм, посоки, забележителности и обществени места, време и дати.  огато изберете н€ко€ от категориите, се по€в€ват думи и фрази, написани на познати€ ви език и преведени на този, който сте въвели като непознат. —айтът предлага тази възможност за 74 езика, между които финландски, ирландски, латвийски и дори корейски. «а нула време се научвате да поздрав€вате, да питате колко е часът, да се оправ€те в пространството и други важни неща.

ќсобено полезна е опци€та за произношение. „рез не€ можете да чуете различни фрази, произнесени от местни жители, и да ги запомните без затруднени€. —траницата предлага и тест, чрез който да установите напредъка си в усво€ването на чужди€ език. ќсвен че е полезен, цели€т сайт е и особено забавен.

“ака че не разчитайте на нищо друго, освен на самите себе си, подгответе се както подобава и на добър път!!!

“еодора —танчева


ѕечат на офертатаѕечат