оферти | хотели | Ѕългари€ | транспорт | търсене | информаци€ | организации | форум | за нас  
“уризъм Ѕългари€
search
»нформаци€
“ърсене по ключова дума
“уризъм и настан€ване в
месец
година

≈втин "покрив" за студенти
ƒата: 2001-10-21

ясно е, че просто да се местиш от град на град, не е кой знае какво удоволствие, ако човек не успее да открие местата и начините за забавление, типични за даденото м€сто. «атова наши€т съвет е, да не се притесн€вате и да се обърнете за съдействие към местните вузове - във всеки европейски град, където има университет, има и мрежа от студентски клубове или барове. Ќазвани€та им са доста еднотипни, така че лесно можете да ги идентифицирате - "ћенза", "Ѕункер" или просто "Ѕира". ѕоследната, както и останалите алкохолни напитки се продават в т€х на малко по-ниски цени от тези в магазините, което не е без значение за вечно безпаричните студенти. ќсвен всичко друго, тук непременно ще срещнете хора, които са на ваша-та възраст и с близки до вашите интереси.

Ќе забрав€йте, че всички големи европейски музеи имат студентски цени за билетите, това важи и за н€кои дискотеки и други увеселителни заведени€. ≈динственото условие е да не се притесн€вате да попитате на касата за това. » разбира се, най-важното при вашето пътешествие все пак си остава подслона и храната, независимо къде сте попаднали по света.¬сеизвестно е, че в чужбина (както а пропо и у нас), хотелите са доста скъпо удоволствие, затова си струва предварително да проучите възможностите и за други варианти на нощувка, там, за където сте се запътили.

Ќай-добре е да получите още от тук адресите и телефоните на студентските общежити€ и хотели, каквито съществуват във всеки по-гол€м европейски град, най-добре, от туристическите бюра на много туроператорски фирми у нас. Ќе забрав€йте и най-важното, че всички услуги със студентско намаление ще ви бъдат предоставени, където и да се намирате, само срещу съответни€ документ, удостовер€ващ, че сте студент - в случа€, специална международна студентска карта, с вашата снимка, чието изваждане и у нас, не е проблем.


ѕечат на офертатаѕечат