оферти | хотели | Ѕългари€ | транспорт | търсене | информаци€ | организации | форум | за нас  
“уризъм Ѕългари€
search
»нформаци€
“ърсене по ключова дума
“уризъм и настан€ване в
месец
година

ќт ко€ круиз компани€ какво да очаквате
ƒата: 2010-04-06

Ѕългарско круиз общество

ѕоради тенденци€та на засилен интерес към круиз ваканциите, Ѕългарско круиз общество информира потребителите как да се ориентират сред имената на различните круиз компании в избора на круиз, който в най-пълна степен съвпада със стила на живот и почивка, с интересите и бюджета.

¬ круиз индустри€та се разграничават четири основни пазарни сегмента - икономичен, стандартен, първокласен, луксозен. ¬ рамките на един сегмент, круиз линиите също се подреждат по качество.  орабите на големите круиз компании като Celebrity Cruises, Royal Caribbean International (RCI) и Carnival Cruise Lines също имат класове. Ќещо повече, вс€ка круиз компани€ оперира в определени дестинации.

 огато знаете това, независимо с какви епитети е украсена офертата, името на круиз компани€та €сно ще ви каже какво ниво качество и прежив€ване ще получите за парите си.

»нтересно е да се наблюдава, че това което у нас се рекламира като първокласен и луксозен круиз, в јмерика и ≈вропа попада в стандартни€ сегмент.

 акво да очаквате

»кономичен круиз Ц най-важна е ниската цена, забавлени€та са ограничени до необходими€ минимум или липсват.

—тандартен круиз Ц активна и динамична почивка, много забавлени€ и предложени€ за брегови екскурзии, интензивна програма в точките от маршрута. “ози продукт привлича много семейства. Ѕезплатното настан€ване на деца в каютата на родителите е стратеги€, използвана от н€кой круиз компании. Ѕъдете внимателни по два аспекта Ц детската глъчка е навс€къде (има много деца поради ниската цена), а и специализираните клубове и зони са пренаселени. ƒруги компании таксуват децата, но в зам€на на това, детските клубове са просторни и разнообразни, обособени са възрастови зони, има специализирани обучителни занимани€ и забавлени€. ¬ едини€т случай получавате ниска цена, в други€ - качествена ваканци€.

ѕървокласен круиз Ц корабите са по-малки от тези за стандартен круиз, обслужването се доближава до индивидуално, кухн€та е гурме, каютите са по-големи, по-малко деца, пасажерите са над 40 г. —поред ƒъглас ”орд, гуру сред круиз експертите, оцен€ващ качеството на принципа на таен клиент, круизите на Celebrity Cruises, особено на корабите от клас Solstice са най-добри€ първокласен продукт, в който малките детайли добав€т усещане за ексклузивност към пътешествието.

Ћуксозен круиз Ц малки кораби, стойността е в прежив€ването, в дизайнерски€ интериор, в насладата от най-висока кухн€ и обслужване, в гостуването като лектори на световноизвестни политически лидери, дипломати, посланици, учени, писатели, в съотношението Фпасажери към екипажФ, което се доближава до 1:1, почивката има по-лежерен характер, възможна е тематична насоченост.

Ѕългарско круиз общество
тел.: 02/ 422 40 40
www.cruise.bg


ѕечат на офертатаѕечат