оферти | хотели | Ѕългари€ | транспорт | търсене | информаци€ | организации | форум | за нас  
“уризъм Ѕългари€
search
»нформаци€
“ърсене по ключова дума
“уризъм и настан€ване в
месец
година

√аранци€ за качествена почивка
ƒата: 2005-02-12

“уристическите агенции ви дават гаранци€ за качествена почивка. ¬ предлаганите оферти, те включват маршрут, вид на транспорта, застраховка, продължителност на пътуването, както и местоположението и нощувките в хотел.

«имата е не по-малко привлекателна за почивка, отколкото л€тото, най-вече за любителите на ските и зимните спортове.  огато планирате отпускът си, е добре да ползвате услугите на туристическите агенции. “ова ще ви спести доста време и нерви. ѕосещавайки офисите им, можете точно да за€вите какви са вашите изисквани€ и туристическите агенти ще се съобраз€т с т€х.

јко пътувате в чужбина тук може да потърсите съвет и за необходимите ви документи, както и съдействие при осигур€ването им. ќсвен това в туроператорските фирми ще ви предложат и варианти за транспорт, който може да използвате.

ќбикновенно в офертите се включва маршрут, вид на транспорта, застраховката, продължителността на пътуването, както и местоположението и нощувките в хотел.
¬ н€кои са предвидени и кратки пътувани€, посещени€ на културни обекти и екскурзовод на български език.

«а да избегнете изненади, добре е предварително да се информирате за храната. ”точнете каква е формата на обслужване - дали е полупансион, пълен пансион или ол инклузив.

«а ваше удобство плащането може да извършите по банков път или в брой.

јко пък решите да не използвате услугите на специализирана агенци€, а по сво€ преценка да изберете хотел, в който да отседнете, също тр€бва да знаете на какво да обръщате внимание. јко разчитате на информаци€ само от сайта на определен хотел, почивна станци€ или вила, имайте предвид, че публикуваното там не винаги отговар€ на реалните услови€. ƒобре е да попитате при€тели и познати за конкретното м€сто, за да не останате разочаровани. ѕон€кога и най-малките недоразумени€ са в състо€ние да развал€т настроението, а това все пак е отдавна жадуваната почивка. «атова още на рецепци€та се запознайте с об€вените цени на нощувки и на допълнителни услуги.


ѕечат на офертатаѕечат